torsdag 14 juni 2012

Blocket Bostad och HusmanHagberg inleder samarbete

Blocket Bostad fortsätter att utveckla sina tjänster för bostadsmarknaden. En ny design har lanserats, nya sökfunktioner har adderats, nya kunder har anslutit och teamet som arbetar med bostad har utökats. Nu inleds även ett samarbete med den rikstäckande fastighetsmäklarkedjan HusmanHagberg. 

-­ Vi ser detta som ett långsiktigt och nära samarbete där vi kommer att skräddarsy tjänsten tillsammans med HusmanHagberg. Med det nya samarbetet kommer vi att öka våra bostäder kraftigt i hela Sverige. Mest tydligt kommer det att bli i Stockholm då HusmanHagberg har en marknadsandel i Stockholm på 7,2 procent, säger Blockets vd Martin Frey. 

Samarbetet innebär bland annat att Blocket tillsammans med HusmanHagberg kommer att ta fram en skräddarsydd produkt för marknadsföringen av deras bostäder. Samtliga av HusmanHagbergs bostäder kommer annonseras på Blocket Bostad från och med mitten av juni. Även de kommersiella objekten kommer att visas på Blocket. 

Eftersom vi ser en tydlig trend i förflyttning från traditionell tidningsannonsering till ökad närvaro på nätet och mobilt, så är Blocket med all sin trafik en mycket intressant samarbetspartner för oss. Att finnas där marknaden finns, är en naturlig del i vår strävan att erbjuda våra kunder den absolut bästa mäklartjänsten, säger Åsa Davidsson, marknadschef på HusmanHagberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar